Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gijzelaar Betekenis - Library Oapen Org

Biblio Ugent Be
Gijzelaar Betekenis

Je hebt gezocht op het woord: Je hebt gezocht op het woord: Een gijzelaar is iemand die gegijzeld wórdt. Martelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gemarteld wordt', . Dutch wikipedia has an article on: Gijzelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gegijzeld wordt'. Gijzelaars) 1gevangene die pas wordt vrijgelaten na de . Is een gijzelaar iemand die gijzelt, of iemand die gegijzeld wordt?

Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor te . Daarmee is gijzelaar wel een vreemde eend in de bijt. Iemand die een ander gijzelt. Gijzelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gegijzeld wordt'. Een gijzelaar is enerzijds een persoon die tegen de eigen wil door een misdadiger gevangen wordt gehouden met het doel iets van de persoon zelf of van derden . Dutch wikipedia has an article on: Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. 'degene die gijzelt, gijzelhouder, gijzelnemer, kaper. Martelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gemarteld wordt', . Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor .

Gijzelaar Betekenis - Wie Is Nou De Gijzelaar Gegijzelde En Gijzelnemer De Volkskrant

Wie Is Nou De Gijzelaar Gegijzelde En Gijzelnemer De Volkskrant
Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . 'degene die gijzelt, gijzelhouder, gijzelnemer, kaper. Je hebt gezocht op het woord: Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders.

Een gijzelaar is iemand die gegijzeld wórdt.

Daarmee is gijzelaar wel een vreemde eend in de bijt. Je hebt gezocht op het woord: Gijzelaar m (plural gijzelaars, diminutive gijzelaartje n ). Martelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gemarteld wordt', . Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Gijzelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gegijzeld wordt'. Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders.

Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Je hebt gezocht op het woord:

Gijzelaar Betekenis . Onze Taal Jaargang 43 Dbnl

Onze Taal Jaargang 43 Dbnl
De uitvoerder van het gijzelen noemt men de gijzelnemer of . 'degene die gijzelt, gijzelhouder, gijzelnemer, kaper. Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor te . Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Martelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gemarteld wordt', . Gijzelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gegijzeld wordt'. Daarmee is gijzelaar wel een vreemde eend in de bijt.

Martelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gemarteld wordt', .

Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. 'degene die gijzelt, gijzelhouder, gijzelnemer, kaper. Martelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gemarteld wordt', . Gijzelaar heeft meestal de betekenis 'iemand die gegijzeld wordt'. Je hebt gezocht op het woord: Gijzelaar m (plural gijzelaars, diminutive gijzelaartje n ). Dutch wikipedia has an article on: Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders.

Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . Daarmee is gijzelaar wel een vreemde eend in de bijt. 'degene die gijzelt, gijzelhouder, gijzelnemer, kaper. Is een gijzelaar iemand die gijzelt, of iemand die gegijzeld wordt? Gijzelaars) 1gevangene die pas wordt vrijgelaten na de . Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . Een gijzelaar is iemand die gegijzeld wórdt. Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders.

Gijzelaar Betekenis - Gijzelaar De Betekenis Volgens Algemeen Nederlands Woordenboek

Gijzelaar De Betekenis Volgens Algemeen Nederlands Woordenboek
Pas in 1984 voegde van dale een tweede betekenis toe aan het lemma gijzelaar: Je hebt gezocht op het woord: Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Gijzelaar m (plural gijzelaars, diminutive gijzelaartje n ). Iemand die een ander gijzelt. Daarmee is gijzelaar wel een vreemde eend in de bijt. Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor . Dutch wikipedia has an article on:

Pas in 1984 voegde van dale een tweede betekenis toe aan het lemma gijzelaar:

Je hebt gezocht op het woord: Gijzelaar m (plural gijzelaars, diminutive gijzelaartje n ). Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Pas in 1984 voegde van dale een tweede betekenis toe aan het lemma gijzelaar: Iemand die een ander gijzelt. Een gijzelaar is enerzijds een persoon die tegen de eigen wil door een misdadiger gevangen wordt gehouden met het doel iets van de persoon zelf of van derden .

Gijzelaar Betekenis - Library Oapen Org. Een gijzelaar is een vaak onschuldig persoon die tegen zijn wil gevangen wordt gehouden door iemand anders. Pas in 1984 voegde van dale een tweede betekenis toe aan het lemma gijzelaar: De uitvoerder van het gijzelen noemt men de gijzelnemer of . Daarmee is gijzelaar wel een vreemde eend in de bijt. Is een gijzelaar iemand die gijzelt, of iemand die gegijzeld wordt?

Een gijzelaar wordt vaak bedreigd om er zo voor  gijzelaar. Je hebt gezocht op het woord: